Kerava on asukkaiden kaupunki

Keravan Vasemmisto julkaisi tänään kunnallisvaaliohjelmansa. Sen punaisena lankana on se, että meidän Keravamme on asukkaiden kaupunki, jossa saa rinnan kukoistaa ruohonjuuritasolta lähtevä kulttuuritarjonta sekä aktiivinen järjestö- ja urheiluseuratoiminta.

Haluamme uimahallin peruskorjauksen ja Kurkelan koulun laajennuksen pikaisesti. Tahdomme pienet ryhmätkoot päiväkoteihin ja kouluihin. Vaadimme vanhuksille kunniallista kohtelua. Sanomme ei yksityistämisille ja pidämme kunnan työntekijöiden puolta.

Haluamme harmaan talouden kuriin ja kaupungilta tilaajavastuulain tiukkaa noudattamista. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on rakennettava Keravalle.

Vaadimme Keravan Energiaa irtisanoutumaan Fennovoiman ydinvoimalahankkeesta, ja kaupungilta laajaa panostusta hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Mielestämme tarvitaan maksuton langaton verkko kaupungin keskustaan ja mahdollisuus kuntalaisille osallistua verkon kautta helpommin kunnan päätöksentekoon.

Äänestämällä meitä olet mukana muuttamassa Keravaa ihmisläheisemmäksi ja kaikille paremmaksi kaupungiksi. Vasemmiston kannatuksen kasvu vahvistaa punavihreää suuntausta myös muissa puolueissa, ja edesauttaa samaan monia hyviä projekteja läpi.

Vaatimuksiimme on rahaa. Keravan talous on ollut ylijäämäinen ja kaupunki on pienentänyt roimasti lainakantaansa. Ei ole mitään syytä antaa palveluiden rapistua ja kalliisti yksityistää niitä. Väärissä paikoissa säästäminen tulee kalliiksi. Jos esimerkiksi perusterveydenhoidolla ei ole riittäviä voimavaroja, joudutaan turvautumaan kalliiseen erikoissairaanhoitoon.

Vasemmisto puolustaa kaikkien oikeuksia kunnan palveluihin riippumatta iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai kansalaisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *