Kerava hillitsemään ilmastonmuutosta

Kerava tunnetaan kuntana, joka on ylpeä puistoistaan, pyöräteistä ja lähimetsistään. Ilmastonmuutos on otettu kaupungissamme vakavasti ja kunta on viime vuosina satsannut uusiutuvaan energiaan muun muassa bio- ja aurinkopaneelivoimaloilla.

Me allekirjoittajat ehdotamme, että tätä positiivista suuntaa olisi vahvistettava selvittämällä mahdollisuus liittyä HINKU-foorumiin.

HINKU-foorumi on keväällä 2013 perustettu ilmastonmuutoksen hillinnän edelläkävijöiden verkosto, joka kokoaa yhteen kunnianhimoisiin päästövähennyksiin sitoutuneet kunnat, ilmastoystävällisiä tuotteita ja palveluita tarjoavat yritykset sekä energia- ja ilmastoalan asiantuntijat.

HINKU-foorumi jakaa tietoa ilmastonmuutoksen hillinnän parhaista käytännöistä, tukee kuntien ilmastotyötä, syventää verkostoitumismahdollisuuksia sekä luo kysyntää ilmastoystävällisille tuotteille ja palveluille.

Uudeltamaalta mukana HINKU-verkostossa ovat Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Raasepori, Inkoo ja Hanko.

Uuden yhteistyön kautta Keravan maine tulevaisuuteen katsovana kuntana vahvistuisi ja pystyisimme houkuttelemaan kuntaan uudella tapaa ilmasto-osaamiseen erikoistuneita yrityksiä.

 

10.04.2017

Juhani Lohikoski (vas.)

Yksi vastaus artikkeliin “Kerava hillitsemään ilmastonmuutosta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *